…Całkowitej prawdy nie zna żaden człowiek na tym świecie. To co my, ludzie, nazywamy „prawdą” jest zaledwie jej szukaniem. Szukanie prawdy jest tylko możliwe w wolnej dyskusji. Dlatego ustrój komunistyczny, który tego zakazuje, musi być siłą rzeczy – wielką nieprawdą. Znalazłszy się tedy w świecie uznającym wolność jednostki i wolność myśli, winniśmy czynić wszystko, aby nie zacieśniać horyzontów myślowych, ale rozszerzać; nie zacieśniać dyskusji, a ją poszerzać. Józef Mackiewicz. Zwycięstwo prowokacji, 1962

Gerbiami mūsų svetainės skaitytojai!
Peržvelgus pretendentų LR prezidento rinkimuose programines tezes, daugiausia realių pokyčių, kuriuos gali ne tik inicijuoti, bet ir įgyvendinti valstybės vadovas, pavyko rasti teisininko, profesoriaus Igno Vėgėlės programiniuose siekiuose. Vien tai, kad jis numato įvesti ne tik politinę, bet ir teisinę politikų bei valdininkų atsakomybę yra labai svarbių permainų sąlyga. Siekis suvaldyti maisto, elektros ir kuro kainas atsilieptų kiekvieno šalies piliečio materialinio gyvenimo kokybei.

Verta pastebėti, kad dauguma pretendentų prezidento rinkimuose ar jų komandų nariai „purvais“ drabsto ir nebūtais dalykais kaltina bei šmeižia profesorių Igną Vėgėlę, o jis, neatsakydamas tuo pačiu, kultūringai aiškina, ką reikia daryti žmonių turtinės atskirties mažinimui, reiškiant dėmesį kiekvieno žmogaus poreikiams ir lūkesčiams. Tai rodo asmenybės brandą ir patikimumą.

Šiuo metu vyksta parašų rinkimas, kad kiekvienas pretendentas, siekiantis tapti Lietuvos prezidentu, taptų realiu kandidatu ir galėtų atskleisti kuo daugiau savo savybių dėl tinkamumo valstybės vadovo pareigoms vykdyti. Nesurinkusieji 20 000 rinkėjų parašų, neturės galimybės toliau varžytis ir atskleisti savo tinkamumo valstybės vadovo statusui. Esu įsitikinęs, kad daug prarastume, jeigu nesužinotume ne tik Igno Vėgėlės, bet ir jo komandos narių, daugumos sumanymų, įžvalgų ir siekių, keičiant šalies valdyseną, atsisakius įsisenėjusios klaninio valdymo praktikos.                                                                   Tuo tikslu kviečiu mūsų svetainės skaitytojus (žinant, kad kiekvienas rinkėjas gali pasirašyti nors  už visus pretendentus) pasirašyti už prof. dr. Igno Vėgėlės kandidatūrą, kad būtų galimybė kuo daugiau sužinoti apie planuojamus pokyčius šalyje, vengiant konfliktų su kaimynais ir teisingiau tvarkant vidaus gyvenimo reikalus.
Tie mūsų skaitytojai, kurie kompiuteriškai raštingi gali pasirašyti elektroniniu būdu: https://rdm.rinkejopuslapis.lt/kandidatu-paremimas/1786 ,o kiti – parašų rinkimo lapuose, susisiekus su I. Vėgėlės savanoriais telefonu: +370 620 98825 arba el. paštu: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..
Ryšard Maceikianec

Video filmas: Igno Vėgėlės susitikimas su Vilniaus Bočių bendrija

Początek strony
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com