…Za uczciwego polityka uważam tylko takiego, który w swojej publicznej działalności przyznaje się do popełnionych błędów, koryguje swoje tezy w miarę narastania wiadomości i doświadczenia zaczerpniętego z rzeczywistości. Józef Mackiewicz. Prawda w oczy nie kole, 2002

Ne visos valstybės pasaulyje reikalingos. Jeigu dėl demografinių padėčių, pasaulio elitas negali tam tikros valstybės sunaikinti karo pagalba, tai jie tai daro pamažu – naudojant politikus ir įstatymus.

Tik tokių žmonių dėka kaip John Toddas (buvęs Illuminati narys, kuris 1970 metais prabilo apie slaptųjų organizacijų veiklą), šiandien žmonės bent akies krašteliu gali sužinoti ir suvokti kas vyksta jų gyvenimuose.

Žemiau paviešinti pagrindiniai slapti Illuminati nurodymai ir metodai kaip nuskurdinti ir sunaikinti bet kurią pasaulio valstybę be karo pagalbos.

1. Būtina visus piliečius apkrauti maksimalių kiekių mokesčių ir baudų. Mokestinė įstatymdavystė turi būti maksimaliai paini.

2. Būtina iš piliečių atimti teisę siūlyti įstatymus, keisti konstituciją, ir skelbti referendumus.

3. Būtina panaikinti galimybę piliečiams atšaukti seimo narius, vyriausybę ir prezidentą nuo valdžios.

4. Piliečiai privalo bijoti „savo“ vyriausybes, valdžios organų, policijos, mokesčių inspekcijos, teisėjų, prokuratūros ir vienas kito.

5. Būtina iš visų piliečių atimti jų laisvalaikį, vergiškai alinant juos darbuose.

6. Darbas piliečiams būtinai turi būti menkai apmokamas ir alinantis.

7. Savo gyvenamo busto įsigijimas daugumai gyventoju turi būti neįgyvendinama misija. Reikia visus įstumti į kreditine-hipotekine vergove.

8. Kiekvienas pilietis turi tikėti, kad nuo jo niekas nepriklauso ir jis nieko negali pakeisti.

9. Kiekvienas pilietis visada turi gyventi baimėje. Baimės priežastis nėra svarbi. Svarbiausia kad baimė paralyžiuotu jo veiksmus.

10. Būtina visos šalies mastu panaikinti teisingumo principą darbo apmokėjimo srityje. Labiausiai apmokamas turi būti mažiausiai naudingas visuomenei „darbas“.

11. Sąžiningi žmonės turi būti visada neturtingi.

12. Būtina visos šalies mastu persekioti ir bausti piliečius už išreikšta iniciatyvą, idėjas, pasiūlymus kurie liečia valstybės valdymo formos pakeitimą.

13. Būtina visiems piliečiams įteigti, kad jokia valstybinė paslauga be kyšio negalima.

14. Būtina visiems piliečiams pasąmones lygmenyje įteigti, jog jie yra vergai, neturintys jokių teisių, o jų uždavinys tik darbas ir prasimaitinimas.

http://anomalija.lt/2016/10/illuminati-planas-kaip-sunaikinti-bet-kuria-valstybe-be-karo/

Anomalija | 2016/10/29

Początek strony
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com